1. Anasayfa
  2. Öne Çıkanlar

Squid Game 2.Sezon Fragmanı ve Tarihi Yayınlandı

Netflix tarafından yayınlanan bir fragman ve resmi açıklamayla birlikte, merakla beklenen Squid Game 2. sezon tarihi de netleşti. "Squid Game" 2. Sezon Tarihi Açıklandı ve 3. Sezonla Final Yapacak! İşte Detaylar!

Squid Game 2.Sezon Fragmanı ve Tarihi Yayınlandı
0

Yayınlndığı dönemde Netflix platformunun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Squid Game dizisinin 2. Sezon tarihi ve framanı ile dizinin final yapacağı tarih ile ilgili bilgiler yayınlandı.

Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game, heyecanla beklenen yeni sezonunu fragmanla duyurdu. Güney Kore yapımı Squid Game dizisi Netflix platformunun en çok izlenen dizisi olma rekorunuda elinde bulunduruyor. Squid Game ilk sezonuyla 2021’de büyük ses getirmiş ve Netflix’in en çok izlenen yapımı olmuştu. İlk 13 haftasında 265,2 milyon izlenme sayısı ve 2,2 milyar saat izlenme süresiyle rekor kıran dizi, üç yıl sonra yeni sezonuyla geri dönüyor. Netflix, şimdiye kadarki en çok izlenen dizisi olan “Squid Game”in ikinci sezonu için tarih duyuru videosunu yayınladı.

Dizinin yeni sezonundan ilk fragman geldi. Fragmanda Squid Game 2. sezonun 26 Aralık 2024 tarihinde izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

İşte Squid Game 2. Sezon Fragmanı

Duyurudaki önemli detay ise dizinin üçüncü sezonuyla final yapacak olması. Dizinin yaratıcısı, yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk tarafından kaleme alınan samimi bir mektupla duyurulan tarih, aynı zamanda dizinin final sezonu olan 3. sezonun da 2025 yılında yayınlanacağının müjdesini verdi. Dizinin ikinci sezonu bundan tam 3 yıl sonra izleyiciyle buluşmuş olacak ve konusu şöyle özetleniyor:

Squid Game’i kazanmasının üstünden üç yıl geçen Oyuncu 456, oyunun ardındaki insanları bulmaya ve hain oyunlarına bir son vermeye kararlıdır. Kazandığı serveti bu arayışa yatıran Gi-hun, işe akla gelen ilk yerden başlar ve metroda ddakji oynayan takım elbiseli adamın peşine düşer. Ancak çabaları nihayet sonuç verdiğinde, oyunu sona erdirmeye giden yolun sandığından daha ölümcül olduğu ortaya çıkar: oyunu bitirmek için oyuna yeniden girmesi gerekmektedir.

Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondaki rolleriyle geri dönerken yeni sezonun renkli karakterlerden oluşan oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an yer alıyor.

74. Primetime Emmy Ödülleri’nde Drama Dizisi dalında En İyi Yönetmen ödülünü kazanan ilk Asyalı olarak tarihe geçen Hwang Dong-hyuk bir kez daha dizinin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir