1. Anasayfa
  2. Dizi Oyuncuları

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrıldı Yeni Sunucu Oktay Kaynarca Oldu

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrıldı Yeni Sunucu Oktay Kaynarca Oldu
0

Atv ekranlarının ve Türk televizyonlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Son 5 yıldır yarışmanın sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılırken, yeni sezonda yarışmayı Oktay Kaynarca sunacak.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kenan Işık ile özdeşleşmiş Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yeni sezonda sunucu değişikliği olacak. Yeni sezonda farklı projede yer alacak olan Kenan İmirzalıoğlu programdan ayrılırken, yarışmanın sunuculuğunu ise Oktay Kaynarca üstlenecek.

5 Ekim 2019’dan bu yana sunucu koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda oyunculuğa yönelmek istediğini belirterek yarışmaya veda etti. Gazeteci Mehmet Üstündağ, konuyla ilgili yazdığı yazısında “Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu. Ama belli ki artık yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Keza Oktay Kaynarca da çok seviliyor” ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster yeni sezonuyla atv ekranlarında izleyeciler ile buluşacak.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir