1. Anasayfa
  2. Yabancı Dizi

Tribes of Europa 2. Sezon Olacak mı?

Tribes of Europa 2. Sezon Olacak mı?
1

19 Şubat 2021 tarihinde 6 bölümlük ilk sezonu ile ekranlara gelen bilim kurgu dizisi Tribes of Europa 2. sezon onayı uzun süredir merak konusu. Son bölümünden günümüze üzerinde 2,5 sene geçen dizisinin 2. sezon için umutlu bir haber kalmadı.

Tribes of Europa, Netflix’in Dark’ın ardından gelen, genç bir oyuncu kadrosuna sahip ve ulusların savaşan kabile mikro devletlerine dönüştüğü bir gelecekte geçen yeni büyük Alman bilim kurgu dizisiydi. Dizinin tanıtımını burada sizinle paylaşmıştık

İtiraf etmeliyiz ki Tribes of Europa dizisinin iptal haberini vermekte oldukça geç kaldık zira dizinin arkasındaki isim geçtiğimiz iki yıl içinde dizinin geri dönmeyeceğini doğrulamıştı. Her halükarda, Google’da Tribes of Europa 2. sezon için en iyi sonucun şu anda Google’da oldukça kötü bir spam ile sonuçlandığı göz önüne alındığında, kitabı sonsuza dek kapatmaktan mutluluk duyuyoruz.

İptal, dizinin yazarı, yönetmeni ve baş yapımcısı Philip Koch tarafından, dizinin geleceği hakkında soru soran hayranlara yanıt verirken Twitter/X üzerinden birçok kez doğrulandı.

İlk büyük duyuru Nisan 2022’de Philip’in ikinci sezonu soran bir hayranına verdiği yanıtla geldi:

Buradan, ikinci sezonun çoktan yazıldığını ve hazır olduğunu, ancak ikinci bir sezonu garanti edecek kadar başarılı olamadığını söyleyebiliriz. 2023’ün başlarında, Netflix’in fikrini değiştirmediğini doğrulamak için Koch ikinci sezonla ilgili bir başka soruya yanıt verdi ve şöyle dedi:

Tribes of Europa Neden İptal Edildi?

Neredeyse kesinlikle izlenme sayılarına bağlıydı, ancak dizi çok uzun zaman önce yayınlandığı için şu anda olduğu gibi diziler için rafine edilmiş sayılara sahip değiliz.

Elimizdeki tek veri FlixPatrol tarafından sağlanan ilk 10 verisi ve dizinin ikinci sezon yenilemesini alamamasının muhtemel nedenini burada görebiliyoruz. Verilere göre dizi Netflix’in ilk 10’unda yalnızca 23 gün kalabildi ve en önemlisi de kendi bölgesi olan Almanya’da 18 günden fazla ilk 10’da kalamadı. Genelde bir dizinin yenilenmesi için en az bir ay boyunca ilk 10’da kalması gerektiğini düşünüyoruz.

İyi haber ise Philip Koch’un kısa bir süre önce yeni bir Netflix projesi üzerinde çalışmış olması. 60 Minutes adını taşıyan Almanca film, kızının doğum günü partisine katılmak için büyük maçını eken bir MMA dövüşçüsünü konu alıyor. Ayrıca Koch’un Wiedemann & Berg Television ile birlikte başka bir Netflix filmi üzerinde çalıştığı haberleride var.

Tribes of Europa’nın ikinci sezon için geri dönmeyecek olması sizi hayal kırıklığına uğrattı mı? Yorumlarınızla bize bildirin.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Ya çok güzel diziydi, neden iptal ederler anladım. Tribes of Europa 2. sezon gelme ihtimali hiç mi yok?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir